fredag 24. april 2009

Heksebrygg og influensa


Sara he faktisk laga sej noke heksebrygg av eddikk og honning.. For det første lukta det ******* og for det andre e ikkje ho noke bedre engong! Sjøl om ho he tatt MASSE vitamina:p Ej e den einaste no som e holdt mej unda, og ej e også den einaste som helde mej frisk ;-) So ej he klokketru på at det beste e å få det gjennom kosten, ikkje gjennom noken usle c-vitamina!

Anyhow.. i går var ej og Birgitte på Åsane senter.. for ej skulle prøve i Eva Rosenkranzt-skjorte.. Men den passa liksom ikkje heilt til mej.. Så ej for på HM å skulle kjøpe maskara, fann to ok gensara med kassa og tok dei og:-) Det visste sej at ej aldri skulle ha gjort, for ikkje meir enn 3 min etterpå fann vi den finaste Jakke/kjolen på Fellini! Men ej kunne ikkje ta mej råd til å kjøpe den.. IRR!

Fikk også mld med pappa, han hadde vaska bil og skifta dekk til mej.. DEILIG :) Da sleppe ej det ;-) Så vart jo litt glede. Seinare på kvelden var ej, Birgitte, Sverre og Bjarte på Fast and the Furious 4! For en film :-) Ej elska sånne, så det passa mej PERFEKT! Vin Diesel FTW :)) Så ej legge ved et bilde av my two favorites <3

Ingen kommentarer:

 
Tilpasset søk