søndag 26. april 2009

Sunnmørsfest 09

Igår starta vi dagen med å slye litt, før ej og Sara fikk på oss kle, henta SverreM, Bjarte og Jon Anton. No skulle det nemlig grillast! Ej fikk tidenes beste grilla burger (ja sære som ej e så lika ej ikkje sånt anna kjøttgreier) så credz til Sverre og Bjarte som var så flinke med grillinga.!

Etter grilling var det Sunnmørsfest som var tingen. Der var veldig mykje kjendtfolk, og med mykje god musikk, og samtidig god drikke så vart ditte en veldig bra kveld! Bra Lars og Kristine! :-)

Idag e det siste dag i Bergen, Sverre he ytra ønske om heimelaga pizza (tredje gong på 10 daga) så det for ej vel lage :-) Ellers e det vel ikkje så masse å skrive heimgjen om.. Lure på å kjøpe Sara og Sverre nokre blomster som takk for mej, men ej for sjå ka dei har å by på bort på butikken, som oftast ikkje for mykje nei. For et par daga sida fann vi en mygla bukett, eller ikkje mygla, men rotna! Så det lova ikkje så bra.. men ej skal gjer et forsøk! :) Så blir det pakking og dusjing, and off we go to Flesland Airport ;-)

Ingen kommentarer:

 
Tilpasset søk