søndag 26. april 2009

Tilbake til Ulsteinvikbyen

Da har ej altså komt mej heimgjen til Ulsteinvik. Kjedlig at det heile er over no, men det er jo ei trøst at Ellen kjeme heim om bere 11 daga! :-) Og Sara kjem allereie på Torsdag(!) Så da går tida forhåpentligvis raskt fram til dei neste store begivenhetene :-)

I morga venta tannlegen på mej, og deretter blir det jobbing. Og til dei som lure, så har ej ledig i morga etter kl 16, stikk innom for en hygglig prat eller en makeover ;-)

Har forresten glømtå fortelle om fredagskvelden da ej, Sara og Sverre holdt på med 20 raske ? eller noke sånt. Med kvar sin lapp i panna, for å tippe kvar sin person. Veldig gøy! Bortsett fra at Sara var mildt sagt dårlig. Ho klarte verken å tippe Johnny Bravo eller Pumba, noke som forøvrig var Sverre sine idea. Så det er greit at ho syns det var dårlige "persona". For min del tippa ej Lene Alexandra rimelig raskt, og Sverre gjorde en ok jobb med Aqua-Lene :-) Så der satt vi, en fredagsnatt å såg vanvittig teite ut med lappa i panna, bilde vil komme etterkvart ;-)

1 kommentar:

Ellen sa...

haha :) gler mej til aa sjaa bilda :)

 
Tilpasset søk